Het beste advies voor jouw sportaccommodatie

Op 7 maart geven we je het best passende advies voor jouw sportaccommodatie. Vertel ons wat jouw ambities zijn en wij helpen je ze te realiseren. En dat doen we duurzaam. Want we kijken graag vooruit, naar de toekomst van je sportaccommodatie. 🌱

Zien we jou op 7 maart in onze stand? Dan praten we over jouw ambities onder het genot van een bak koffie. ☕ Je kunt ons vinden in stand 𝟮.𝟭.𝟯𝟲.

Ik wil me registreren

Voor diegene die het nog niet weten, TopGrass is Finovi geworden!

De beste sportprestaties op de beste sportvelden. Innovatief en duurzaam. Daar richten zij zich op. Finovi ontwerpt, realiseert en onderhoudt de mooiste sportparken van Nederland.

Een nieuwe naam, betekent ook een nieuwe beursstand! Ontdek deze op 7 maart op de Vakbeurs Sportaccomodaties in Houten.

Tijdens deze beurseditie, vergeleken met andere edities, komt er meer focus te liggen op het onderhoud van sportvelden. Want goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur, minder blessures en nóg langer de beste sportprestaties op de beste sportvelden. Belangrijk dus!

7 maart geven onze specialisten het best passende advies voor jouw sportaccommodatie. Vertel wat jouw ambities zijn en wij helpen je het te realiseren. En dat doen we duurzaam. We kijken graag vooruit, naar de toekomst van je sportaccommodatie. Voor een duurzame toekomstvisie.

Vakbeurs Sportaccommodaties

Bezoek de Vakbeurs Sportaccommodaties

Het bezoeken van de Vakbeurs Sportaccommodaties is gratis. Registreer je voor bezoek via onderstaande knop.

Locatie

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
www.expohouten.nl

Openingstijden

Donderdag 7 maart 2024
9:00 – 16:00 uur

HEB JE VRAGEN?

Ons team staat altijd voor je klaar op de Vakbeurs Sportaccommodaties! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Stel gerust al jouw vragen en wij geven je het beste advies. Jouw sportaccommodatie is onze passie.

Ik wil me registreren
Joris Bevaart - Directeur Finovi BV