0
+
Doelpunten gemaakt op onze velden
0
+
Vrije worpen gegeven
0
+
Korven geplaatst
0
+
Strafworpen gescoord

Maatwerk & kennis

Met een kunstgrassysteem van Finovi korfbal je met meer plezier. De ondergrond van een Finovi veld is stabiel, vlak en schokabsorberend. Op onze velden kan onder alle weersomstandigheden gespeeld worden.

Voor verenigingen die hun veld moeten delen met een voetbal- of hockeyvereniging zijn er mogelijkheden om de velden te vullen met een schokdempend granulaat. Daarnaast adviseren we om een elastische laag onder de kunstgrastoplaag toe te voegen. Dat draagt enorm bij aan het speelcomfort en om blessures te voorkomen.

Contact opnemen
Korfbal - CKV Rapid & HKC Haarlem

Een veld voor winnaars

Onze jarenlange ervaring en grote vakkennis zorgen voor de optimale oplossing. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier, waardoor je bij ons het beste, onafhankelijke advies krijgt. We zorgen voor goede speeleigenschappen en een lange levensduur. Passend bij de wensen van je korbalclub. Van advies tot en met de complete uitvoering en oplevering, Finovi!

Contact opnemen

Samen bereiken we meer

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op