0
+
Doelpunten gemaakt op onze velden
0
+
Vrije worpen gegeven
0
+
Korven geplaatst
0
+
Wedstrijden mogelijk gemaakt

Maatwerk & kennis

Kunstgras korfbalvelden vereisen een stabiel, vlak en schokabsorberende ondergrond. Daardoor kunnen ze onder alle weersomstandigheden bespeeld worden.

Finovi biedt kunstgras korfbaloplossingen voor clubs ie beschikken over eigen velden, maar óók voor clubs die velden moeten delen. Dat kan met nog een andere korfbalclub zijn, maar ook met een andere sportvereniging.

Finovi legt korfbalvelden aan die optimale comfort verzekeren voor sporters.

Contact opnemen
Korfbal - CKV Rapid & HKC Haarlem

Een veld voor winnaars

Onze jarenlange ervaring en grote vakkennis zorgen voor de optimale oplossing. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier, waardoor je bij ons het beste, onafhankelijke advies krijgt. We zorgen voor goede speeleigenschappen en een lange levensduur. Passend bij de wensen van je korbalclub.

Van advies tot en met de complete uitvoering en oplevering, je scoort met Finovi!

Contact opnemen

Samen bereiken we meer

INNOVATIEF korfbalveld

Korfbalvereniging Rust Roest in Eindhoven speelt sinds 2023 op een Collectorveld dat Finovi heeft ontwikkeld. Met behulp van een warmte- en koudeopslag (WKO) wordt warmte onttrokken uit de kunstgrasmat. Die wordt benut om het clubhuis, douchewater en omliggende gebouwen energieneutraal en kosteloos te verwarmen.

Maak kennis met dit systeem
Collectorveld Eindhoven

LATEN WE KENNISMAKEN

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op