0
+
Aantal gescoorde punten
0
+
Homeruns
0
+
Vangballen
0
+
km/u snelheid geslagen

MAATWERK & KENNIS

Honkbal- en softbalvelden, iedereen kent de sport met natuurgras en gravel, natuurlijk. Een romantische spelbeleving. Maar tegenwoordig worden steeds meer velden aangelegd met kunstgras. Finovi biedt het allemaal. De spelbeleving van jouw club staat centraal. Natuurgras en gravel is goedkoper en duurzaam. Het grootste voordeel van kunstgras zijn de vele speeluren en bespeelbaarheid bij verschillende weersomstandigheden.

Bij Finovi streven we naar de beste oplossingen voor honkbal- en softbalvelden. Zowel prestatief als duurzaam. Daarom krijg je van ons het beste, onafhankelijke advies. Passend bij de wensen van je honkbal- of softbalclub. Samen bekijken we alle mogelijkheden.

KUNSTGRAS HONKBAL- EN SOFTBALVELDEN

Kunstgras biedt tal van voordelen ten opzichte van traditioneel natuurlijk gras, vooral voor honkbal- en softbalvelden. Het is duurzaam, vereist minder onderhoud en biedt een consistente speeloppervlakte, ongeacht het weer. De kunstgrasvelden die wij aanleggen zijn ontworpen om de speelervaring te verbeteren, blessures te verminderen en de levensduur van je veld te verlengen. Kunstgras honkbalvelden en kunstgras softbalvelden kunnen verschillend geïnstalleerd worden. Welk systeem het beste bij jouw veld past, bekijken we samen.

  • Gehele veld kunstgras, binnen- en buitenveld
  • Binnenveld t/m rand buitenveld kunstgras, incl. honkomgeving + slagcirkel + werpheuvel
  • Binnenveld t/m rand buitenveld kunstgras, incl. honkomgeving + slagcirkel
  • Binnenveld t/m rand buitenveld kunstgras, incl. alleen honkomgeving
DSS en Kinheim Haarlem

NATUURGRAS HONKBAL- EN SOFTBALVELDEN

Een honkbalveld of softbalveld van natuurgras kent een hele andere beleving dan een kunstgrasveld. Natuurgras kan een slimme keuze zijn, mits goed onderhouden. Gelukkig verzorgen wij dat bij Finovi (Service & Onderhoud) ook. Elk type veld (natuurgras of kunstgras) kent zijn voor- en nadelen. Van bespeelbare uren, besproeiing en verzorging tot aan warmteproductie en aanschaf. Welke keuze voor jouw club de beste is, bekijken we samen.

Neem contact op

SAMEN BEREIKEN WE MEER

DSS Haarlem
Kinheim Haarlem

VOORDELEN KUNSTGRAS HONK- EN SOFTBALVELDEN

MEER SPEELUREN

Onbeperkt aantal speeluren gedurende de afschrijftermijn. Zo’n 800 tot 1200 speeluren per jaar (natuurgras 250 uur per jaar).

ALTIJD BESPEELBAAR

Met uitzondering van winterse omstandigheden (sneeuw, ijzel en opdooi) altijd bespeelbaar.

Onderhouden blad

MINDER ONDERHOUD

Minder hoge investering in onderhoud en onderhoud vooraf goed in te schatten.

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op