0
+
Sets gewonnen op onze banen
0
+
Smashes gelukt
0
+
Toernooien gewonnen
0
+
km/uur service bereikt

Maatwerk & kennis

Tennisbanen; duurzaam, hoge kwaliteit en uitstekend(e) bal(stuit) gedrag. Dat vind je terug bij onze tennisbanen. Kunstgrasbanen kennen veel voordelen. Ze blijven in de winter bespeelbaar en daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk. Van renovatie van bestaande banen tot nieuwbouw van een compleet tennispark.

Welk systeem je ook kiest, Finovi is de specialist. We kijken samen naar het totaalplaatje. Van belang is de levensduur, de exploitatiezekerheid, het onderhoud en de tevredenheid van de spelers

TC Telro

Diverse systemen

Onze banen hebben een hoog spelcomfort en kennen een laag blessuregevaar. Ze kunnen het hele jaar door bespeeld worden en ze zijn onderhoudsvriendelijk. We hebben twee types kunstgras.

Zandkunstgras (TopTennis en TopTennis Pro)

Een zandkunstbaan is vrijwel altijd bespeelbaar, heeft lage investering- en onderhoudskosten en is een prima baan voor veel tennisclubs. De TopTennis Pro versie heeft daarbij een extra hoge vezeldichtheid. Dat betekent een nog snellere baan en nog betere stuiteigenschappen. En deze baan is optisch mooier met een intensere kleur.

Rood zandkunstgras

Deze baan combineert de voordelen van gravel en kunststof. Het is een onderhoudsvrije baan die bij alle weersomstandigheden bespeeld kan worden. Met de fijne speleigenschappen van een gravelbaan. Een goed zichtbare balafdruk, een fijne balstuit en de mogelijkheden om te glijden. En dat met minder onderhoud en wél bespeelbaar in de winter.

Contact opnemen

Samen bereiken we meer

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op