0
+
Finishlijnen gepasseerd
0
+
Nieuwe persoonlijke records gelopen
0
+
Sprints gedaan
0
+
Over hordes gesprongen

Maatwerk en kennis

Iedere atleet wil maximaal presteren binnen zijn of haar mogelijkheden. Hoger, verder of sneller! Onze atletiekbanen ondersteunen dat, maximaal. Demping, veerkracht, wrijving en spike-bestendigheid. We hebben alle kennis, ervaring en knowhow in huis.

We bekijken je wensen en mogelijkheden. En met onze ervaring en grote vakkennis zorgen we voor de beste oplossing die past bij jouw vereniging. Wij zijn niet gebonden aan een leverancier, waardoor je bij ons het beste, onafhankelijke advies krijgt. En we zorgen ook voor de volledige realisatie. Een optimale uitvoering van het complete project. Of het nu gaat om renovatie, onderhoud of nieuwbouw. Van start tot finish.

Neem contact op
AV Delta Sport atletiek

De juiste atletiekbaan voor jouw vereniging

Al onze banen zijn ideaal afgestemd op de gebruiker, de club en op de toekomst. Zo bieden wij verschillende systemen aan voor jouw accommodatie:

Volkunststof

Top-atletiek met een naadloos systeem dat water doorlaat. Een duurzame baan met een lange levensduur en hoge kwaliteit. Erg snel en perfect voor internationale competities!

Sandwich

Een EDPM sandwich systeem dat geen water doorlaat.

Spraycoat

Een waterdoorlatend coating-systeem. Deze coating bestaat uit een waterdoorlatende basislaag van rubbergranulaat. Daarop wordt een coating in 2 bespuitingen gespoten. Het voordeel hiervan….

8 + 8

Duurzaam systeem wat is ontworpen voor het aanbieden van schokabsorptie, verbeterde slipweerstand en gelijkmatig loopoppervlak. Vaak gekozen vanwege zijn duurzaamheid, grip en comfort voor atleten.

Samen bereiken we meer

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op