0
+
Smashes uit de kooi geslagen
0
+
Toernooien gespeeld
0
+
Succesvolle Bandejas
0
+
Lessen gegeven

Maatwerk & kennis

Padel, de hardst groeiende sport van dit moment. Snel, stoer en dynamisch. Padel is een mix van tennis en squash die vanuit Spanje is komen overwaaien en is enorm populair. Padel trekt een nieuwe groep enthousiastelingen aan. Daarom is elke vereniging of locatie gebaat bij een padelbaan. Finovi is vanaf het begin af aan actief in de aanleg van snelle én duurzame padelbanen. Game, set en match!

Contact opnemen

Een veld voor winnaars

Padel speel je op een all-weather baan in een kooiconstructie. Een padelbaan is half zo groot als een tennisbaan, maar wordt vaak gebruikt voor dubbels. Dat betekent twee keer zoveel aanloop als voor een tennisbaan.

GOEDE PADELBANEN

Bij Finovi plaatsen we de kooi en de mat op een stevige laag schuimbeton. Die maakt de vloer altijd mooi vlak. Schuimbeton is licht van gewicht. Daardoor kan er ook op instabiele ondergronden worden gebouwd. Dankzij schuimbeton hoef je niet langer de extra kosten voor een extra stevige fundering te maken.

De baan wordt afgewerkt met een robuuste, zandingestrooide kunstgrasmat. Ze hebben een hoog stuitvermogen, voeren water perfect af en je kunt er maximaal op wenden, keren en glijden. Dat is beter voor het spel, makkelijker in onderhoud en zorgt ervoor dat het langer meegaat. Ideaal dus voor eindeloze en serieuze padel potten.

Contact opnemen

Samen bereiken we meer

World Padel
World Padel
World Padel
World Padel

LATEN WE KENNISMAKEN

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op