0
+
Duurzamere velden aangelegd
0
+
KM gereden met elektrische voertuigen
0
+
Projecten met duurzame materialen gerealiseerd
0
+
Waterbergende velden aangelegd

Wie zijn wij?

In 2013 zijn wij gestart en inmiddels is ons aannemersbedrijf dé specialist als het gaat om outdoor sportvelden. In Nederland en België. Hockey, voetbal, atletiek, name it! Ons team bestaat uit een kleine 30 medewerkers. Een mooie mix van goede vakmannen, ervaren onderhoudsmensen, gedreven experts/projectleiders en een duurzame innovatietak.

We ontwerpen, realiseren en onderhouden. De beste sportvelden voor de beste sportprestaties, we regelen het. Binnen de afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs. Natuurlijk. En dat doen we pragmatisch en gedreven. Dat zijn wij, dat is Finovi.

Van TopGrass naar Finovi

Hoe wij te werk gaan

Sportvelden zijn ons specialisme en wij zijn dé aannemer voor je sportcomplex. Wij doen wat anderen ook doen; goede sportvelden bouwen. Maar wij doen meer. We leggen niet alleen de sportvelden aan. Ook de omgevingswerken (grond- en riolering, verharding, verlichting, hekwerk, tribune, beregening en beplanting) maken deel uit van onze expertise.

Wij realiseren jouw ambities!

Vertel ons wat je ze zijn en wij helpen je ze te realiseren. En dat doen we duurzaam. We zijn sterk in systeemdenken, projectorganisatie en we lossen complexe vraagstukken graag en goed op. En we geloven in samenwerken. Natuurlijk met vakkundige en betrouwbare partners. Alleen ga je snel, samen kom je verder.

Contact opnemen

Een duurzame toekomstvisie

Wij kijken graag vooruit. Naar de toekomst van je sportpark. En naar de omgeving om je heen. Daarbij kijken we altijd naar het geheel. Op een verantwoorde manier, zodat klimaat, milieu en mens er samen beter van worden. Schaalbaar en betaalbaar.

Verduurzamen = innoveren

We realiseren projecten op duurzame wijze. Dat betekent dat we werken met elektrisch materieel, regionale partners en korte transportafstanden. We gaan duurzaam om met grondstoffen en passen circulaire materialen toe. En dat zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ontwerp Raket

Ontwerpen

We kijken graag vooruit. Ook in onze ontwerpen. Daarbij kijken we altijd naar het geheel.

Realisatie Trofee

Realiseren

Wij gaan jouw ambities realiseren. Binnen de afgesproken tijd en voor de afgesproken prijs.

Onderhouden blad

Onderhouden

De beste sportprestaties blijven leveren? Wij onderhouden sportvelden voor de beste resultaten.

Werken bij finovi

We zijn sterk in systeemdenken, projectorganisatie en we lossen complexe vraagstukken graag en goed op. En we geloven in samenwerken. Natuurlijk met vakkundige en betrouwbare partners. Alleen ga je snel, samen kom je verder.

Bekijk vacatures
Team van Finovi BV

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op