0
+
Doelpunten gemaakt op onze velden
0
+
Wedstrijden mogelijk gemaakt
0
+
Hockeyvelden gebouwd
0
+
Sporters laten juichen

Het beste voor je hockeyclub

Hockey kan niet zonder kunstgras. Naast dat het de spelers en de club ten goede komt omdat je veiliger en vaker kunt hockeyen, kan zo’n veld ook de natuur ontlasten of ondersteunen. Een waterberging onder het veld kan een hockeyveld waterneutraal maken. Of het kan regenwater opslaan voor het beregenen van gras in droge periodes. Speciale leidingen kunnen ’s zomers hitte onttrekken aan het veld en ’s winters deze vorstvrij houden, maar deze hitte kan ook benut worden om vastgoed of douchewater te verwarmen.

Hockeyvelden zijn er in diverse uitvoeringen. Gelukkig heeft Finovi jarenlange ervaring en alle kennis in huis voor het beste advies. Wat zijn de mogelijkheden, wat is het spelniveau en wat wil je graag? Welk veld past daar het beste bij? Natuurlijk rekening houdend met actuele eisen. Maar ook kijkend naar de beste keuze voor de lange termijn. Voor de spelers, de club en de omgeving.

Neem contact op

Meerdere oplossingen

Al onze systemen zijn ontwikkeld met de speler in gedachten en voldoen dus sowieso aan hun sportieve eisen. En daarnaast heb je vele keuzes.

Zandkunstgras

Het zandkunstgrasveld tijdens de Olympische Spelen van Montreal opende de deuren voor kunstgras voor hockey. Het toonde aan da de sport veiliger kan en dat wedstrijden vrijwel altijd door kunnen gaan. Ze zijn laagdrempelig, intensief bespeelbaar, zeer slijtvast én multifunctioneel inzetbaar.

Semi-waterkunstgras

Bij onze semi-watervelden is het zand niet op het veld te zien is en het heeft geen enkele invloed heeft op de speleigenschappen. Het zachte oppervlak zorgt ervoor dat je makkelijk slidings kunt maken. Een snel veld, de perfecte kwaliteit om competitief hockey te spelen.

Waterkunstgras

Toppers kiezen voor een waterkunstgrasveld. Zo’n veld draagt bij aan de snelheid, attractiewaarde en veiligheid van het spel. Ook verhoogt het het comfort en de beleving bij de spelers. De velden van Finovi kennen een laag waterverbruik en zijn ideaal voor de amateur met ambitie of de professional.

Meer informatie over de systemen

Maak kennis met Dry hockey

Dit zijn de nieuwe generatie hockeyvelden. Duurzaam. Finovi is dagelijks bezig met duurzaamheid. Gelukkig heeft wereldhockeybond FIH ook de ambitie om de duurzaamheid in het hockey te vergroten. En om de ecologische voetafdruk van de hockeysport te verkleinen. En daarbij willen ze de hockeysport wereldwijd voor iedereen mogelijk houden.

De Internationale Hockeybond (FIH) zet sterk in op kunstgras dat géén water nodig heeft voor een beleving en ervaring zoals op waterkunstgras. Door zo’n veld de standaard te maken krijgt tophockey ook een kans in landen met weinig of nauwelijks neerslag of water.

Samen bereiken we meer

Laten we kennismaken

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op