Welkom bij Finovi – De Nieuwe Evolutie van TopGrass

Je bent hier waarschijnlijk omdat je op zoek was naar TopGrass. Geen zorgen, we zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde missie. Na 10 jaar in de business vonden we het tijd voor een frisse wind.

We zijn super trots om je onze nieuwe naam en huisstijl te presenteren: Finovi. Je kunt nog steeds rekenen op onze passie voor topkwaliteit sportvelden en uitmuntende service. Alleen hebben we nu een nog scherpere focus op duurzame innovatie en toegevoegde waarde.

Waarom de verandering?

Je vraagt je vast af, “waarom deze switch?” Goede vraag! TopGrass was een prachtig hoofdstuk, maar na 10 jaar van groei, uitdagingen en ongekende successen, was het tijd voor iets nieuws. Met Finovi nemen we onze expertise en gedrevenheid naar een nog hoger niveau. We hebben onze blik scherper dan ooit gericht op duurzame innovatie. Hiermee vergroten we onze toegevoegde waarde en kunnen we nog meer impact maken.

Finovi staat voor betrokkenheid, vernieuwing en duurzaamheid. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe jas ons nog beter past en ons helpt de mooiste sportvelden te realiseren.

Team van Finovi BV

Wat is er nieuw?

Je ziet het misschien al: we hebben een frisse, nieuwe look! Maar dat is niet alles. Onze nieuwe naam, Finovi, weerspiegelt onze vernieuwde focus op innovatie en duurzaamheid. Ons logo en onze huisstijl zijn modern en dynamisch, net als onze aanpak. We hebben ook onze website vernieuwd om jou een nog betere gebruikerservaring te bieden. En houd je ogen open voor spannende nieuwe projecten en initiatieven die eraan komen. Met Finovi zijn we klaar om de lat nóg hoger te leggen!

Wat blijft hetzelfde?

Naast onze nieuwe huisstijl zijn we nog altijd dat toegewijde team dat niets liever doet dan het ontwerpen, realiseren en onderhouden van de allerbeste sportvelden. Onze kernwaarden? Die zijn onveranderd: betrokkenheid, kwaliteit en optimale service staan nog steeds hoog in het vaandel. Dus ja, we hebben een nieuwe naam en een nieuwe look, maar onze passie en toewijding zijn precies zoals je die gewend bent.

Wij zijn Finovi

We kunnen niet wachten om samen aan de slag te gaan. Neem je tijd om onze vernieuwde website te verkennen. Duik in onze diensten, bekijk onze recente projecten en leer meer over onze visie op duurzaamheid en innovatie. Als je enthousiast bent over wat je ziet, laten we dan samenwerken om jouw sportveld naar een hoger niveau te tillen. De toekomst van jouw sportveld begint hier!

Bekijk projecten