Finovi aan de slag als partner van Heijmans in bouwteam Smart Mobility Hub

Wij zijn verheugd om als partner van Heijmans deel te nemen aan het bouwteam van de Smart Mobility Hub (SMH) in Amsterdam, een ambitieus project dat de mobiliteit in de stad zal transformeren. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze inzet voor innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen.

Meer over Smart Mobility Hub
Smart Mobility Hub

Specialist Innovatieve Sportvelden

De gemeente Amsterdam heeft het bouwteam van de SMH toevertrouwd aan Heijmans, en wij zijn verheugd om onze expertise in te zetten voor de inrichting van het sportdak van dit toonaangevende project. Als specialist in innovatieve sportvelden zullen wij samen met Heijmans, Cepezed en Gemeente Amsterdam bijdragen aan de realisatie van een dynamische en multifunctionele ruimte waar sport, recreatie en ontmoeting samenkomen.

Smart Mobility Hub

Duurzame integraties

Een belangrijk aspect van het project is de integratie van een waterberging onder de sportvelden, waarmee hittestress wordt verminderd, drinkwater wordt bespaard en wateroverlast wordt tegengegaan. Deze slimme aanpak illustreert onze gezamenlijke inzet voor duurzaamheid en veerkracht in stedelijke ontwikkeling.

Meer informatie over waterberging
Hero visual Waber

Elementen van Smart Mobility Hub

De SMH zal een cruciale rol hebben in de mobiliteit van Amsterdam. Ook zal het bijdragen aan de sociale en recreatieve behoeften van de lokale gemeenschap. De SMH zal bestaan uit drie essentiële elementen:

MOBILITEITSHUB

Smart Mobility Hub

SPORTPARK OP HET DAK

Smart Mobility Hub

MAATSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN

Smart Mobility Hub

Een blijvende impact

Door onze gezamenlijke inspanningen willen we niet alleen bijdragen aan een efficiënter en duurzamer mobiliteitssysteem, maar ook aan een leefbare en gezondere stad. De SMH zal fungeren als een cruciaal mobiliteitsknooppunt in Amsterdam, met een focus op slim ruimtegebruik en duurzame oplossingen. Ons gezamenlijke streven is om media 2025 te starten met de bouw, met als doel om de SMH tegen media 2027 operationeel te hebben. We kijken ernaar uit om samen met alle betrokken partijen dit ambitieuze project te realiseren en een blijvende impact te creëren.

Het project in Amsterdam is een voorbeeld van hoe steden wereldwijd streven naar duurzame en slimme mobiliteitsoplossingen om de uitdagingen van toenemende verstedelijking, verkeerscongestie en het aanbieden van sport aan te pakken.

Smart Mobility Hub