MAATWERK & KENNIS

Voetbal, de grootste sport in Nederland. En dat kun je spelen op zowel natuur- als op kunstgras. Of op hybride-gras; een combinatie van beiden. Finovi heeft uitgebreide ervaring met alle soorten voetbalvelden. Voetbal is emotie en welk gras bij jouw club past is voor een deel een persoonlijke keuze. Wij kunnen het aantal speeluren op natuurgras verhogen of de investering in kunstgras een extra meerwaarde geven. Voetbalvelden worden nog steeds volop doorontwikkeld en met onze innovatietak lopen we hierin voorop.

Wij zijn niet gebonden aan één leverancier. Wel omgeven wij ons met partners die onze visie ondersteunen. Op wie wij kunnen vertrouwen en met wie wij kunnen bouwen.

Wij bieden een breed scale aan oplossingen. Van kunstgrassystemen met lange tot korte vezels. Die ingestrooid zijn met kurk, maïs, kokos of TPE. Of die juist géén sporttechnische infill vereisen, zoals non-infill en minerall-fill. Wij hebben veel ervaring én knowhow in huis. Daarom krijg je van ons het beste, onafhankelijke advies. Passend bij de wensen van je voetbalclub. We bekijken alle mogelijkheden.

Ontdek alle systemen
KSV Bornem

SAMEN BEREIKEN WE MEER

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op