MAATWERK & KENNIS

Honkbal- en softbalvelden, iedereen kent de sport met natuurgras en gravel, natuurlijk. Een romantische spelbeleving. Maar tegenwoordig worden steeds meer velden aangelegd met kunstgras. Finovi legt zowel kunstgras als natuurgras honk- en softbalvelden aan.

Welke ondergrond het beste is hangt af van jouw wensen als club, de omgeving en het ledenbestand. Natuurgras en gravel is goedkoper en duurzaam. Het grootste voordeel van kunstgras zijn de vele speeluren en bespeelbaarheid bij verschillende weersomstandigheden.

Bij Finovi streven we naar de beste oplossingen voor honkbal- en softbalvelden. Zowel prestatief als duurzaam. Daarom krijg je van ons het beste, onafhankelijke advies. Passend bij de wensen van je honkbal- of softbalclub. Samen bekijken we alle mogelijkheden.

Ontdek alle systemen

SAMEN BEREIKEN WE MEER

Kinheim Haarlem
DSS Haarlem

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op