HET BESTE VOOR JE HOCKEYCLUB

Hockey kan niet zonder kunstgras. Naast dat het de spelers en de club ten goede komt omdat je veiliger en vaker kunt hockeyen, kan zo’n veld ook de natuur ontlasten of ondersteunen. Een waterberging onder het veld kan een hockeyveld waterneutraal maken. Of het kan regenwater opslaan voor het beregenen van gras in droge periodes. Speciale leidingen kunnen ’s zomers hitte onttrekken aan het veld en ’s winters deze vorstvrij houden, maar deze hitte kan ook benut worden om vastgoed of douchewater te verwarmen.

Hockeyvelden zijn er in diverse uitvoeringen. Gelukkig heeft Finovi jarenlange ervaring en alle kennis in huis voor het beste advies. Wat zijn de mogelijkheden, wat is het spelniveau en wat wil je graag? Welk veld past daar het beste bij? Natuurlijk rekening houdend met actuele eisen. Maar ook kijkend naar de beste keuze voor de lange termijn. Voor de spelers, de club en de omgeving.

Ontdek alle systemen

SAMEN BEREIKEN WE MEER

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu advies nodig hebt over ontwerp, realisatie of onderhoud, wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Jouw sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op