Finovi service & onderhoud

Onderhoud. Belangrijk voor tevreden gebruikers én een langdurig goed gebruik van de sportvelden. Goed onderhouden voetbalvelden zijn fijner, veiliger en ze gaan langer mee. Belangrijk dus.

Onderhoud voor een voetbalveld in topconditie!

Daarom geven wij bij oplevering een onderhouds- en gebruiksinstructie. Daarnaast geven we een onderhoudstraining, zodat je weet hoe je het veld in goede conditie kunt houden. Zo zorgen we samen voor optimale voetbalvelden. Als club of beheerder kun je zelf het reguliere onderhoud doen. Of wij doen dat voor je. En het specialistisch onderhoud? Dat laat je doen door ervaren onderhoudsmensen met specialistisch materieel: Finovi Service en Onderhoud.

Voordelen goed onderhoud

Realisatie Trofee

De beste sportprestaties

Top sportprestaties op een perfect onderhouden veld. Investeer in onderhoud voor de beste resultaten.

Minder blessures

Een goed onderhouden veld zorgt voor minder blessures en meer speelplezier.

Onderhouden blad

Langere levensduur

Een langere levensduur door goed onderhoud, oftewel langer speelplezier en langer de beste resultaten.

Onderhoudsapp

Ter ondersteuning van het reguliere onderhoud hebben wij een superhandige onderhoudsapp. Een digitaal logboek. In de app kun je zien en bijhouden wat er gedaan is en wat er nog moet gebeuren.

Je legt er onderhoudswerkzaamheden, inspecties en onregelmatigheden in vast. Handig voor je planning, overzicht en contracten, En bij een calamiteit (losse naad, gevaarlijke situaties) zijn onze servicemensen binnen 24 uur aanwezig om het probleem op te lossen.

Ga naar onderhoudsapp

Heb je vragen?

Ons team staat altijd voor je klaar! Raadpleeg onze onderhoudsspecialisten voor al het advies voor het beste onderhoud voor jouw voetbalveld. Wij zijn hier om jou te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Goed onderhouden sportvelden zijn onze passie.

Neem contact op
Joris Bevaart - Directeur Finovi BV